ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم ایکس از دسترس خارج شد دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف پرونده‌های بالای یک سال

اعلام سقف و کف شهریه‌های مدارس

سقف افزایش شهریه مدارس ۳۰ درصد و حداقل میزان افزایش شهریه ۱۵ درصد است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۰ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 15
کد خبر: ۴۶۰۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش میزان افزایش شهریه مصوب و فوق برنامه آموزشی مدارس غیردولتی امسال را اعلام کرد و گفت: سقف افزایش شهریه ۳۰ درصد و حداقل میزان افزایش شهریه ۱۵ درصد است.

 

 مجتبی زینی وند امروز دوشنبه در یک نشست خبری درباره الگوی شهریه مدارس گفت: ۱۳ آیتم در الگوی شهریه داریم که ۹ مورد از طریق سامانه ها احصا می‌شوند و برای مابقی آیتم ها، کف و سقفی درنظر گرفته شده است که اجاره بهای ساختمان مدرسه از این جمله است. از مرداد ماه سال گذشته کارگروه تعیین شهریه تشکیل و ۴۳ جلسه کارشناسی برگزار شد. سعی کردیم که امسال الگوی شهریه به گونه ای طراحی باشد که حقوق معلمان، موسسان و خانواده ها را با هم ببینیم و حق هیچ کدام را فراموش نکنیم.

 

وی با بیان اینکه بحث حقوق و بیمه معلمان را نیز به عنوان یکی از مهمترین شاخص های الگوی شهریه درنظر گرفتیم، گفت: تلاش کردیم از دخالت های بیرونی کم کنیم. در بحث ظرفیت و تعداد دانش آموز از سامانه سناد و در زمینه تعداد نیروهای بیمه شده از سامانه تامین اجتماعی کمک گرفتیم. سال گذشته بیمه شدن معلمان الزام شد و طبق گزارش ها در سال تحصیلی گذشته ۱۳۸ هزار معلم بیمه بودند که در سال های قبل کمتر از این میزان بود.

 

زینی‌وند در ادامه میزان افزایش شهریه مصوب و فوق برنامه آموزشی مدارس غیردولتی امسال را اعلام کرد و گفت: الگوی شهریه در ستاد تنظیم بازار مطرح و مصوب شده است که براساس آن میانگین افزایش شهریه ۲۳ درصد است.

 

به گفته وی، سقف افزایش شهریه مدارس ۳۰ درصد و حداقل میزان افزایش شهریه ۱۵ درصد است.

 

زینی وند افزود: بالاترین میزان شهریه دریافتی برای دوره ابتدایی ۱۲ میلیون تومان، متوسطه اول ۱۴ میلیون تومان و متوسطه دوم ۱۷ میلیون تومان است.

 

شناسایی ۴۵ مدرسه دارای شهریه غیرمتعارف و لغو مجوز ۷ مدرسه گران‌فروش

وی با بیان اینکه در سال گذشته حدود ۴۰ تا ۴۵ مدرسه را که شهریه غیرمتعارف گرفته بودند شناسایی کردیم گفت: تعدادی تذکر و برخورد گرفتند و اخیرا هفت مدرسه که جزو مدارس برند هم هستند از طریق شورای نظارت تهران لغو مجوز شدند. تعدادی هم توبیخ کتبی دریافت کردند و برای برخی باید صدور رای انجام شود. نظارت ما حداکثری است و با هیچ کسی تعارف نداریم.

 

عودت شهریه فعالیت‌های غیرآموزشی مدارس در ایام کرونا

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش در ادامه با اشاره به اینکه مدارس ملزم شدند هزینه فعالیت فوق برنامه غیرآموزشی را در ایام کرونا به خانواده ها برگردانند، گفت: مدارسی که هزینه فعالیت های فوق برنامه غیرآموزشی دریافت کرده اند ژطبق مصوبه شورای سیاستگذاری که به تک تک مدارس ابلاغ شده، باید هزینه فعالیت های انجام نشده را یا به اولیا بازگردانده و یا بابت شهریه سال آینده محاسبه کنند. همچنین موسسان موظف شدند حقوق معلمان را نیز به طور کامل پرداخت کنند و با موارد تخلف نیز برخورد شده است.

 

زینی وند با اشاره به نظارت ها بر مدارس در ایام ثبت نام گفت: پریروز یکی از اولیا به ما اطلاع داد که یک مدرسه ابتدایی ۱۷ میلیون شهریه می‌گیرد که بازرسان ما بلافاصله اعزام شدند. اولیای دانش‌آموزان موارد تخلف را حتما از طریق سامانه ۴۳۱۷ به ما اطلاع دهند و مطمئن باشند پیگیریم.

 

وی این را هم گفت که امکان شکایت حضوری به ویژه در مناطق یک تا شش تهران فراهم است و ناظران ما در ادارات مستقر هستند. در این ایام ۴۳۰ مورد شکایت از طریق ثبت در سامانه داشتیم که حدود ۱۰۰ مورد منتج به نتیجه شده است./ ایسنا

ارسال نظر